Latisse Vippeserum

Latisse Vippeserum forlenger vipper, de som har korte, svake og tynne vipper kan benytte Latisse vippebehandlingen. Produktet er forseglet i en liten flaske med grønn kork og inneholder 3ml av serumer som varer i 3 måneder. Flasken gir kun en dråpe om gangen som gjør applikasjonen veldig enkel.

Det vil ta 3-4 uker før vippene blir lenger og nærmere slutten av behandlingstiden vil de bli tjukkere og sterkere, men disse resultatene varer dessverre ikke lenge og vil forsvinne 2 måneder etter siste applikasjonen.

Applikasjonsmetoden er heldigvis veldig enkel, du tar en dråpe av serumet på en børste og drar den langs vippekanten helt inntil folliklene.

Du trenger kun å påføre serumet en gang daglig, helst på kvelden før du legger deg, og sørg for at huden er ren og tørr før du starter behandling. Folliklene trenger ikke mer enn en dråpe hver gang, så vi anbefaler ikke å behandle vippene flere ganger på en dag. Du kan oppleve irritasjoner og ubehag hvis du får noe av serumet i øyet, og da må du skylle det ut med vann med en gang det skjer og ta kontakt med legen din hvis irritasjonen blir verre eller ikke forsvinner.

Fordeler

  • Forlenger vippene
  • Enkelt å bruke
  • Emballasjen

Ulemper

  • Resultatene varer ikke lenge
  • Kan føre til irritasjoner