Hjemmelagd vippeserum

Trygt, effektivt og personlig. Gjør om kjøkkenet ditt til et serum laboratoriet og lag et eget unikt vippeserum! Nå kan du være skjønnhetseksperten, det er ingen andre som kjenner dine behov bedre enn deg.

Ingredienser

Den viktigste delen av et vippeserum er ingrediensene. Takket være plantebaserte komponenter får dine vipper næring og fuktighet som gjør at de vokser ut mye lengere og tjukkere. Alle ingrediensene i hjemmelagd vippeserum gjenbygger strukturen på vippene og gir deg sterke og solide vipper.

De vanligste ingrediensene er; laskeolje (gir næring til vippene og gjør de mørkere), kokosolje, mandelolje og petroleum.

Lagring

Vippserum bør lagres på et kjølig sted unna sol og barn. Tuben må være godt forseglet sånn at det ikke kommer inn noe luft eller bakterier, et skap på badet er det perfekte stedet å lagre ditt vippserum.

Hvis du ikke har en tube eller flaske som kan forsegles så kan du bruke en vasket maskara tube eller en krem tube så lenge lokket fungerer bra. Husk å vaske tuben godt med varmt vann og sminkefjerne for å få ut all urenheter.

Utløpsdatoen

Hjemmelagd vippeserum inneholder ingen syntetiske ingredienser som kan forlenge utløpsdatoen og derfor anbefales det å bruke serumet i kun 2 måneder før du kaster det og lager nytt.

Applikasjon

Hjemmelagd vippeserum skal påføres på samme måten du tar på maskara, fra røttene til tuppene av vippene men siden det ikke er noen syntetiske ingredienser kan du også smøre litt serum på huden rundt øyet og helt inntil folliklene.