Hvordan velge det beste vippeserumet?

Et effektivt vippeserum er et must for alle kvinner, men hvordan kan du velge et produkt som passer til dine behov og forventinger? Les videre for å finne ut av hva du skal se etter når du kjøper et vippeserum

Regel 1 – applikatoren

En liten og spiss børste er den beste og mest effektive applikatoren, når du tegner en strek på vippekanten med en sånn børste er det mye lettere for folliklene å absorbere serumet og gjenbygge strukturen på vippene som gjør at resultatene holder seg lenger. Folliklene får nok næring og fuktighet til å produsere fine og lange vipper.
Et produkt med en maskara applikator gjenbygger og forsterker vippene litt, men blir mest brukt med produkter som får vippene til å se bedre ut istedenfor å forbedrer tilstanden på vippene. Resultatene fra disse produkter varer ikke lenge siden folliklene ikke får all næringen de trenger til å produsere fine og vakre vipper.

Regel 2 – ingredienser

De fleste produkter består av naturlige, platebaserte ingredienser som forlenger og forbedrer tilstanden på vippene. Det er bevist at produkter med mineraler og vitaminer forbedrer tilstanden på vippene mer.

Regel 3 – tester

Før et serum kommer på markedet blir det grundig testet for bivirkninger og urenheter. De fleste kvinner som vurderer å kjøpe et produkt går først på nettet for å lese anmeldelser og meninger av andre som har kjøpt det før, det er en fantastisk måte å lære mer om et produkt, resultatene og bivirkninger.

Regel 4 – pris

Prisen har ikke så mye å si når det gjelder kvalitet, et veldig dyrt vippeserum er ikke nødvendigvis noe bedre enn et serum til rimelig pris. Prisen på de forskjellige ingrediensene som forbedrer tilstanden og forlenger vippene gjør at et bra serum bør ikke koste mindre enn €30, men de behøver ikke koste noe mer enn €50.

Regel 5 – behandlingstid

Vanligvis skal behandlingstiden vare i 12 uker, de første resultatene skal komme etter den første måneden med systematisk bruk og for å få best mulig resultater kan ikke behandlingstiden være noe kortere enn 8 uker.