Hva liker øyevipper best?

Hvis du har korte og svake vipper må du se etter et produkt som gjenbygger strukturen til vippene og får litt liv i de igjen. Vippeserum er det beste produktet til dette.

Alle vet at vippe extensions kan ødelegge de naturlige vippene, det er viktig å gi vippene mye næring sånn at de kan vokse ut tjukke og sterke.

Et vippeserum spiller to viktige roller; den første er å gi vippene næring og fuktighet, serumet skal bestå av vitaminer, mineraler, oljer og peptider som forsterker vippene og gjenbygger strukturen. Den andre rollen er å få vippene til å vokse ut lange og tjukke, når folliklene får næring kan de produsere feite og sterke vipper som vokser ut lenger enn før. De fleste produkter er tygge å bruke og har ingen bivirkninger. Aloe Vera og grønn te gir næring til vippene og huden og hindrer irritasjoner og ubehag. Kokosolje og laskeolje gjør vippene blankere og mykere og hvert serum skal inneholde E og B5 vitaminer, agurkekstrakter og hyaluronic syre.

Før et serum kommer på markedet blir det grundig testet av dermatologer for bivirkninger og urenheter for å være sikker på at det er effektivt og trygt å bruke.

Les over ingrediensene før du kjøper et vippeserum, ikke kjøp et produkt som inneholder mange ingredienser som er vanskelige å uttale. De fleste komponenter skal være naturlige, og de syntetiske skal kun være der for å hindre bakterievekst og forlenge utløpsdatoen. Vippeserum skal være flytende og uten duft.