Reaktiver vippene dine

Vippene er ikke bare til pynt men de beskytter også øyene mot støv og urenheter, så hva gjør vi når vippene er korte, svake og i dårlig tilstand? Reaktiver vippene ved hjelp av vippeserum.

Naturlige korte og få vipper

Det er ikke alle som var så heldig å bli født med naturlige feite og fyldige vipper, men nå har vi en fin og enkelt løsning på dette problemet, vippeserum! Vippeserum består av vitaminer og mineraler som gir næring til folliklene og får vippene til å vokse ut lengere og tjukkere enn før. I mange tilfeller blir vippene også mørkere og blankere. Hyaluronic syre er en veldig vanlig komponent i vippeserum og jobber for å gjenbygge strukturen på vippene og blir absorbert inn i folliklene.

Naturlige lange vipper

Det er noen kvinner som ikke bruker maskara eller noen andre skjønnhetsprodukter på vippene men allikevel har de mørke, lange og tjukke vipper. Disse kvinnen bruke vippeserum, etter kun en måned kan du også få sånne fantastiske naturlige vipper.

Vipper og vippetang.

Det mange ikke skjønner er at vippetangen kan være årsaken til ødelagte vipper. De som ofte bruke vippetang får svake og stiv vipper at det, som gjør det veldig lett å knekke vippene. Hvis du bytter ut tangen for et vippeserum vil du bli overrasket når du ser hvor sterke og lange dine vipper faktisk kan bli, for å få bøyelige og fine vipper kan du påføre serumet med en ren maskara børste.