Faller dine vipper ofte ut? Bruk vippeserum!

Hvis vippene dine faller ut veldig ofte kan det være et tegn på sykdom, eller noe annet som er feil i kroppen. Denne artikkelen kan kanskje hjelpe deg med å finne ut av hva problemet er og hvordan du kan fikse det.

Årsaken til at vipper faller ut

Det er mange årsaker til at vipper kan falle ut, den vanligste er en allergisk reaksjon til et produkt som du bruker hver dag. Det kan være maskaraen du bruker, eller kanskje en fuktighetskrem. Det er vanskelig å se hvordan kroppen din reagerer på forskjellige produkter når vi bruker mange hver dag, prøv å stoppe med øyeprodukter i en liten stund, eller bytt de ut til organiske produkter i en uke eller to for å se hvordan kroppen din reagerer på det, hvis du ser en positiv forandring kan de gamle produktene være årsaken til at du mister vippene dine. Dietten kan også være grunnen til at vippene dine faller ut, prøv å få i deg flere vitaminer og mineraler og se om det hjelper. Kontaktlinser kan også påvirke livssyklusen på vippene, i tillegg til stress, betennelse og overbruk av vippetang.

Hvordan kan vi hindre det?

Vippeserum er den beste og mest effektive måten å hindre at vippene faller ut, vippeserum gir folliklene næring og fuktighet som gjør at de kan produsere sterke og sunne vipper. Takket være oljer, vitaminer og mineraler vil vippene bli sterkere, tjukkere og lengere. Vippeserum vil også forlenge livssyklusen på vippene og hindre at de faller ut. De mest populære ingrediensene er hyaluronic syre, carnitine, E og B5 vitaminer og Aloe Vera.

Uansett hvilket serum du bruker er det viktig å bruke det systematisk for å få sterke vipper og minske skader, behandlingstiden varer som regel i ca. 12 uker men de første effektene kommer etter den første måneden.