Lashcode Vippeserum

Lashcode Eyelash Serum er et innovativt vippeserum tilgjengelig i en større tube enn de fleste lignende produkter. Serumet er effektivt, flittig utviklet og til en rimelig pris. Når du tilsetter ingredienser av høy kvalitet, får du et av de fineste vippe pleieproduktene som noen gang er laget. Er det noe annet å ønske seg? Kanskje raske effekter?

Hvis det brukes regelmessig, kan Lashcode gi synlige resultater på bare to uker. Bestanddelene av Lashcode er effektive og gir raske og langvarige resultater, slik at du kan glede deg over å ha lengre og fullstendige vipper i noen måneder.

Lashcode er en løsning for de som klager over at vippene deres ikke vokser.

Også de som har tørre og tynne vipper, vil ha nytte av å bruke Lashcode-serum. Lashcode tar seg av mange vippe-relaterte problemer. Det som er viktig å nevne er at Lashcode serum anbefales å brukes under antibiotikabehandlinger som er kjent for å forverre hårets tilstand, inkludert vipper.

Lashcode må påføres med en penselapplikator, som de fleste vippeserum. Det skal brukes en gang om dagen (f.eks. Før du legger deg) ved å spre den langs øvre og nedre vippelinjer.

Dette serumet er rennende, ikke overbelastende og lett på huden, derfor kan det påføres selv om morgenen. En av virkningene er at det trekker seg raskt inn i huden for å komme til hårsekkene. Det er her det stimulerer og regenererer selv inaktive vipper. På grunn av dette vil vippene bli lengre og tykkere og snart bli fullstendige vipper, og dette vil også doble mengden vipper.

.Videre hjelper Lashcode vippene med å forbli i øyelokkene (forhindrer vippene å bli tynne), forbedrer fuktighet og motstandskraft. Endelig, takket være Lashcode, blir vippene sterke nok til å være motstandsdyktige mot mulig skade forårsaket under sminkefjerning.

www.lashcode.no

Fordeler:

  • En veldig god oppskrift, uten syntetiske tilsetningsstoffer
  • Stor størrelse og høy effektivitet
  • Utrolig lett konsistens som absorberes raskt
  • Et høykvalitets produkt som gir god valuta for pengene
  • Første effekt synlig etter ca. 3 ukers bruk

Ulemper:

  • Dette vippeserumet kan bare kjøpes online